Opinie użytkowników

Autor: Nagroda Data
ankakaranka ankakaranka Gra Pc Dance Party Pl + Mata 2010-02-24 15:52:01
Gra jest super:) wszystko działa jak należy:) Loteria zakończyła się 22 lutego a 24 paczka dotarła już do mojego domu. Nie spodziewałam się że coś wygram, a tu taka nagroda. Jestem bardzo mile zaskoczona.

pepa713 pepa713 Doładowanie Orange 25 2010-02-23 15:24:52
Polecam wam brać udział w loteriach !!!! Warto ...Pozdro

kamillo955 kamillo955 Gamepad Tracer Trj-ts Turbo Shock 2010-02-23 14:36:06
Gamepad jest w 100 procentach sprawny. Towar bardzo dobrze zapakowany i błyskawiczna wysyłka. Polecam Odlotka.

1kasienka1 1kasienka1 Odtwarzacz I-box Mp3 Foxy 2gb Czarno-zielony 2010-02-23 12:47:15
Ja już też dostałam nowy, orginalnie zapakowany ibox. Warto walczyć o nagrody. Polecam

regusia regusia Kamera Microsoft Vx-700 2010-02-22 19:50:39
Jest,jest jest! Dosżła do mnie rewelacyjna kamerka wraz z zestawem słuchawkowym i mikrofonem!! Odlotek jest rewelacyjny i jakby ktoś miał wątpliwości-TU NAPRAWDĘ SIE WYGRYWA!!! BIERZCIE LUDZIE W TYM UDZIAŁ!! I jeszcze jedno:) To profesjonalna kamerka!!! Nie myślcie,że tu dają byle co!!

duszek duszek Kierownica Tracer Trj-er Easyrider 2010-02-22 15:22:05
Bardzo fajna kierownica. Zestaw cały, razem z grą LFS. Szybka wysyłka oraz towar w 100% sprawny. Bardzo się cieszę, że wygrałem. Mam nadzieję, że jeszcze los się do mnie uśmiechnie, i wygram coś innego :P

arek_81 arek_81 Chatpack Mint Mcp-7313 1,3mpx + słuchawki z mikrofonem 2010-02-22 15:05:10
nagroda super:) przesyłka dotarła bardzo szybko bez żadnych opłat. dziękuje:)

okosmoka okosmoka Głośniki multimedialne Excellence Line Circulus 2.1 2010-02-22 14:41:39
Polecam!! Nagroda wysłana 07.02 doszła 22.02 bez żadnych opłat! Jak ktoś jeszcze zastanawia sie nad rejestracjam to zachecam do rejestracji z mojego reflinka;] http://odlotek.pl/zaproszenie/1104

odlotek4 odlotek4 Nawigacja GPS Pentagram Nomad P5230 2010-01-03 13:50:14
To jest przykładowa opinia. Jeśli wygrałeś w Odlotek.pl możesz dodać własną opinie logując się na Odlotek.pl - w panelu użytkownika - zakładka nagrody. Za dodaną opinię otrzymasz od nas 30 punktów.

Aktywność użytkowników